ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ | Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020

«Κι αυτό θα περάσει» - ο Δ. Μητσοτάκης τραγουδά για τους ακροατές του 105,5 Στο Κόκκινο


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

«Κι αυτό θα περάσει» - ο Δ. Μητσοτάκης τραγουδά για τους ακροατές του 105,5 Στο Κόκκινο

«Τα πράγματα είναι ζόρικα για όλους μας, αδέρφια στερεύουνε οι αντοχές και δεν υπάρχουν κέφια, κι αφού εμείς δεν είμαστε στα ζόρια μαθημένοι, ας θυμηθούμε τους παλιούς κι ό,τι από κείνους μένει, μονάχα η υπομονή τον χρόνο θα δαμάσει, κράτα γερά και θα το δεις πως θα ξεχειμωνάσει, κάνε κουράγιο και θα δεις κι αυτό θε να περάσει.».


Αυτό το νέο, αισιόδοξο τραγούδι του, που γράφτηκε μόλις χθες, τραγούδησε από το σπίτι του για τους ακροατές του 105,5 Στο Κόκκινο ο Δημήτρης Μητσοτάκη τηλε-φιλοξενούμενος της Ευγενίας Λουπάκη.

Ο συνθέτης, στιχουργός, συγγραφέας, δάσκαλος μουσικής στο ΚΕΘΕΑ Διάβαση, δημιουργός της «Κυρά Κατίνας», του «Αν», του «Εδώ μωρή θα λέγεσαι Μαρία» και τόσων άλλων αγαπημένων τραγουδιών, πάντα με κοινωνικό πρόσημο, έχει γράψει αυτές τις μέρες τέσσερα «κορωνοτραγούδια», με πιο πρόσφατο το «Κι αυτό θα περάσει».

Εκτός από το τραγούδι εξέφρασε τη μεγάλη ανησυχία του για την κατεύθυνση των κυβερνητικών μέτρων, ιδιαίτερα για τη μείωση των αποδοχών των εργαζομένων και τον διπλασιασμό των χρημάτων που θα δίνει το κράτος στους κλινικάρχες για κάθε κλίνη ΜΕΘ, ενώ όπως είπε θα έπρεπε να τις έχουν ήδη επιτάξει.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο