ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020

Οι γιατροί δεν έχουν μέσα αυτοπροστασίας και ο υφ. Υγείας τους λέει ψεύτες


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Οι γιατροί δεν έχουν μέσα αυτοπροστασίας και ο υφ. Υγείας τους λέει ψεύτες

«Είναι fake news η κραυγή αγωνίας του Διευθυντή της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου ότι οι γιατροί βρίσκονται στο δίλημμα αν θα μπουν στη ΜΕΘ χωρίς τη μέγιστη προφύλαξη ή αν θα προφυλάξουν τους συναδέλφους, την οικογένειά τους και την κοινωνία;


Είναι fake news ότι η κυβέρνηση δεν επιτρέπει στα δημόσια πανεπιστήμια να κάνει τα τεστ για τον κορονοϊό και επιλέγει τους ιδιώτες;» Με μια σειρά καίριων ερωτήσεων, η Δώρα Αυγέρη, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης απάντησε στους ισχυρισμούς του υφυπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη περί ψευδών ειδήσεων.

Η κα Αυγέρη μίλησε Στο Κόκκινο και την Τζούλυ Τσίγκα και για τη μονομερή (;) πρωτοβουλία του δημάρχου Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη, να διαμορφώσει το Δημοτικό Γυμναστήριο Ξάνθης σε χώρο για ασθενείς με covid19.

Μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η συγκεκριμένη κίνηση του δημάρχου, ο ίδιος αναδιπλώθηκε σήμερα λέγοντας ότι θα χρησιμοποιείται ως βοηθητικός χώρος για αποθήκευση υγειονομικού υλικού.

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί ότι την προηγούμενη Κυριακή όταν βρέθηκε στην περιοχή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο δήμαρχος ανακοίνωσε δημοσίως το σχέδιο του και ο υφυπουργός δεν αντέδρασε.

 

 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο