ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Πιαντές


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Πιαντές

Ο Γιώργος Πιαντές έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό για το σταθμό μας. Όχι μόνο επειδή έστησε και ισχυροποίησε τεχνικά τον «105,5 Στο Κόκκινο» και όλους τους «κόκκινους» σταθμούς της περιφέρειας, φροντίζοντας για την απρόσκοπτη εκπομπή του προγράμματός τους καθημερινά και παρά την κάθε δυσκολία. Αλλά κυρίως επειδή ήταν ένα υπόδειγμα ανθρώπου. Αντί στεφάνων, η οικογένειά του επιθυμεί να ενισχυθεί το Κτήμα του Παλλημνιακού Ταμείου Λήμνου.


Ο Γιώργος υπήρξε ένας πραγματικός σύντροφος, με όλη τη σημασία της λέξης. Έτσι ήταν πάντοτε, από την εποχή των νεολαιίστικων αγώνων μέχρι τον ΣΥΡΙΖΑ, από τα εμβληματικά «Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή» της δεκαετίας του ’80 μέχρι τις μεγάλες πολιτικές συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων. Από τη Λήμνο, που τόσο αγαπούσε μέχρι την κάθε σπιθαμή της Ελλάδας, την οποία «όργωσε» επανειλημμένα.

Αποτελεσματικός και με μια στόφα ξεχωριστή, είτε κρατώντας ένα κατσαβίδι φροντίζοντας και την παραμικρή τεχνική λεπτομέρεια, είτε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Left Media Α.Ε.» προσφέροντας τις πολύτιμες γνώσεις του.

Ο Γιώργος Πιαντές απεχθανόταν την προβολή των προσώπων και φρόντιζε να δυναμώνει η φωνή της Αριστεράς. Απομακρυνόταν από τις τυμπανοκρουσίες, μα επιθυμούσε οι ιδέες της Αριστεράς να ακούγονται παντού και καθαρά.

Αποχαιρετούμε τον Γιώργο Πιαντέ, που έδωσε μάχες γενναίος και σεμνός.

Απευθύνουμε τα συλλυπητήριά μας στη σύζυγό του, Βάσω, στα παιδιά του, Κώστα και Βασίλη και σε όλη την οικογένεια και τους οικείους του.

Η Διεύθυνση του «105,5 Στο Κόκκινο»

 

Αντί στεφάνων, η οικογένειά του επιθυμεί το αντίστοιχο χρηματικό ποσό να κατατεθεί στο Κτήμα Παλλημνιακου Ταμείου Λήμνου.

Εθνική Τράπεζα ETE
ΙΒΑΝ GR7501104000000040000258364
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΛΛΗΜΝΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

(*στη φωτογραφία, μια από τις πολλές συνομιλίες του Γιώργου Πιαντέ με τον Αλέξη Τσίπρα μετά το πέρας μιας συγκέντρωσης, λίγο πριν τη διοργάνωση μιας ακόμα)
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο