ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020

Π. Βλάχος: Οι σεξιστικές εκφράσεις του Πρετεντέρη προσβάλλουν όλες τις γυναίκες


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Π. Βλάχος: Οι σεξιστικές εκφράσεις του Πρετεντέρη προσβάλλουν όλες τις γυναίκες

Για τις σεξιστικές, απαξιωτικές εκφράσεις του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη, που αν μη τι άλλο προσβάλλουν το γυναικείο φύλο και όχι μόνο τη Φώφη Γεννηματά, μίλησε Στο Κόκκινο ο Παναγιώτης Βλάχος, γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, ο οποίος επανέλαβε ότι υπάρχουν κύκλοι και συμφέροντα που προτιμούν έναν σκληρό, πολωτικό δικομματισμό μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και θέλουν να εξαφανίσουν το κόμμα τους.


Στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη ο κ. Βλάχος σχολίασε ότι αυτό το ζουν τα τελευταία δύο χρόνια και αυτές οι πρακτικές αγγίζουν και τα στελέχη τους και χτυπούν και την πρόεδρο τους την κα Γεννηματά και αυτό σε βάρος της δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Δυστυχώς, όπως σημείωσε, αυτό γίνεται σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους και οι γυναίκες πρέπει να απολογούνται για τον αγώνα τον οποίο δίνουν και για ό,τι καταφέρνουν με την αξία τους και όχι εξαιτίας του φύλου τους.

Το να συγκεντρώνει τέτοια πυρά η μόνη γυναίκα αρχηγός πολιτικού κόμματος στη χώρα μας δείχνει ότι το επίπεδο του δημοκρατικού μας διαλόγου «θέλει αναβάθμιση» σχολίασε ο κ. Βλάχος  και υπάρχει και ζήτημα δεοντολογίας από τη δημοσιογραφία, την ΕΣΗΕΑ αλλά και από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας.

O κ. Βλάχος σημείωσε ότι δεν άκουσε καμιά συγνώμη από τον κ. Πρετεντέρη ο οποίος διατυμπανίζει τη φιλία του με την κα Γεννηματά και το Κίνημα Αλλαγής και αναρωτήθηκε αν είναι έτσι οι φίλοι τι να τους κάνεις τους εχθρούς.

 

 
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο