ΕΡΓΑΣΙΑ | Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

Κ. Μπάρκας: Όποιος ακούσει τον Μητσοτάκη, θα του σηκωθεί η τρίχα


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Κ. Μπάρκας: Όποιος ακούσει τον Μητσοτάκη, θα του σηκωθεί η τρίχα

Ξεκάθαρα μίλησε για επταήμερη εργασία ο κ. Μητσοτάκης και τώρα η ΝΔ προσπαθεί να το κρύψει, όποιος ακούσει το απόσπασμα, πραγματικά θα του σηκωθεί η τρίχα, είπε ο υφυπουργός Εργασίας Κώστας Μπάρκας Στο Κόκκινο και τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη.


«Το έχει “τερματίσει” πλέον με την επίθεση που θέλει να δρομολογήσει στον χώρο της εργασίας, δεν μπορεί να κρυφτεί με τίποτα» ο κ. Μητσοτάκης, σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαρκας για τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε την Κυριακή.

«Μίλησε ξεκάθαρα για επταήμερη εργασία και τώρα η ΝΔ προσπαθεί να κρύψει αυτή του την αναφορά … είπε ότι εάν μπορούν οι επιχειρήσεις να έρθουν σε συνεννόηση με τους εργαζόμενους, να δουλεύουν επτά ημέρες. Αυτό ανέφερε, δεν ανέφερε για επταήμερη λειτουργία των επιχειρήσεων, που είναι τελείως διαφορετικό. Όποιος ακούσει το απόσπασμα, πραγματικά θα του σηκωθεί η τρίχα».

Ο κ. Μπάρκας αναφέρθηκε εκτενώς και στο «ενθουσιώδες Σαββατοκύριακο» της περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα στην Ήπειρο, που έκλεισε με την ομιλία του στα Ιωάννινα, με την προσέλευση των πολιτών να είναι τόσο μεγάλη ώστε όχι μόνο να γεμίσει η αίθουσα αλλά και να βρίσκεται και κόσμος απ’ έξω. «Ο κόσμος πλέον δεν πιστεύει στις ψεύτικες ειδήσεις των καναλιών, παρά τα ψέματα και την επίθεση που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρωθυπουργός από ΜΜΕ, θα του δώσει και δεύτερη θητεία», όπως εκτίμησε.

Στο πλαίσιο της περιοδείας, όπως ανέφερε, εγκαινιάστηκε το νέο νοσοκομείο στην Λευκάδα και ο σταθμός αεροδιακομιδής του ΕΚΑΒ στο Άκτιο, ενώ έγιναν συζητήσεις και για άλλα έργα που έχουν γίνει στην Ήπειρο την τελευταία τετραετία.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο