ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

Αλ. Τριανταφυλλίδης: Να πάρουν θέση οι Ενώσεις για τα σεξιστικά σχόλια του Γ. Πρετεντέρη


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Αλ. Τριανταφυλλίδης: Να πάρουν θέση οι Ενώσεις για τα σεξιστικά σχόλια του Γ. Πρετεντέρη

«Είναι τεράστια η ευθύνη των Ενώσεων των Δημοσιογράφων και της ΠΟΑΣΥ που πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν θέση απέναντι σε αυτόν τον εκβαρβαρισμό και σεξισμό συναδέλφων σε βάρος πολιτικών γυναικών. Είναι παρακμή, ξεπεσμός» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης Αλ. Τριανταφυλλίδης μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης και την εκπομπή «Ορθά-Κοφτά» για τα σεξιστικά σχόλια του Γ. Πρετεντέρη απέναντι στην Ε. Αχτσιόγλου και την Κ. Νοτοπούλου.


Σχετικά με την «εξαφάνιση» του ΣΥΡΙΖΑ από τα ΜΜΕ σχολίασε ότι «γνωρίζουμε ότι ο Μητσοτάκης δε θα μπορούσε να μείνει ούτε μια μέρα στην εξουσία αν δεν είχε τις πλάτες των καναλιών».

«Ο Κ. Μητσοτάκης βλάπτει σοβαρά τη Θεσσαλονίκη» τόνισε ακόμη αναφερόμενος στον ΟΑΣΘ και συγκεκριμ΄λενα την απόσυρση της μήνυσης της προηγούμενης διοίκησης για τα 125 εκατ. ευρώ επιδότησης στον Οργανισμό ενώ παράλληλα επεσήμανε «πως το σκάνδαλο του ιδιωτικού ΟΑΣΘ θέλουν να το εφαρμόσουν τώρα και στο Μετρό». Αναφέρθηκε ακόμη στον διαγωνισμό για αγορά των λεωφορείων που είχε ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ακύρωσε η ΝΔ «για να κάνει bussiness as usual».

Τέλος, δήλωσε πως με τη φράση «από την Ελλάδα της εθνικής ανοσίας περνάμε στην Ελλάδα της εθνικής αναισθησίας και ανοησίας περιγράφονται τα έργα και οι ημέρες του Κ. Μητσοτάκη» καταλήγοντας πως η ΝΔ έχει μια εμμονή στην αποξήλωση των αρχαιοτήτων στον σταθμό Βενιζέλου καθώς «δεν αγαπάει ούτε τα αρχαία ούτε την ιστορία της Θεσσαλονίκης».

 
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο