ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Μ. Κατρίνης: Δεν υπάρχει ρευστό στην αγορά και στήριξη στους μικρομεσαίους


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Μ. Κατρίνης: Δεν υπάρχει ρευστό στην αγορά και στήριξη στους μικρομεσαίους

Για την ανάγκη αναλυτικής διαβούλευσης και τη συνεργασία πολιτικών δυνάμεων που να καταλήξει σε σχέδιο ανασυγκρότησης για τον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιηθούν τα χρήματα από την ΕΕ ύψους 22,5 δισ. ευρώ άμεσων ενισχύσεων - τα επόμενα επτά χρόνια - ώστε να πιάσουν τόπο και να βοηθήσουν την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας και της χώρας μίλησε Στο Κόκκινο ο βουλευτής Ηλείας του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης.


Στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη ο κ. Κατρίνης τόνισε μεταξύ άλλων ότι συνεχίζεται ο εμπαιγμός των επιστημόνων της χώρας καθώς τελικά δεν πήραν οι επαγγελματίες το επίδομα των 800 ευρώ παρά την υπόσχεση της ΝΔ και του υπουργού Γιάννη Βρούτση και του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη ότι θα δοθεί και τον Μάιο ειδικά μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τα ρουσφέτια τηλεκατάρτισης τύπου «Σκοιλ Ελικικού»  που «ήταν μια ατυχέστατη στιγμή συνολικά της κυβέρνησης χωρίς να αναληφθεί πολιτική ευθύνη» όπως επισήμανε ο βουλευτής.

Ο κ. Κατρίνης σημείωσε ότι κουράστηκαν επαγγελματίες και επιχειρηματίες να ακούνε τους υπουργούς να μοιράζουν μέσα από τα ΜΜΕ δισεκατομμύρια ευρώ καθώς σχεδόν το 80% των επιχειρήσεων είναι αποκλεισμένοι από τον τραπεζικό δανεισμό, κανείς δεν ξέρει που πήγαν χρηματοδοτήσεις και μια σειρά από εξαγγελίες δεν υλοποιήθηκαν.

Δεν υπάρχει ρευστό στην αγορά και στήριξη στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και όλα αυτά δημιουργούν συνθήκες ασφυξίας σημείωσε ο βουλευτής και τόνισε την αντίθεση τους και στον τρόπο με τον οποίο κινείται η ΝΔ και με την καθυστέρης, καθώς αυτή κοστίζει καθώς αναμένεται το 2020 να κλείσουν χιλιάδες επιχειρήσεις και χιλιάδες εργαζόμενοι να μείνουν άνεργοι.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο