ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Α. Μιχάλαρος: Αν δεν παράγουμε πως θα βγούμε από την κρίση;


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Α. Μιχάλαρος: Αν δεν παράγουμε πως θα βγούμε από την κρίση;

Για την έλλειψη τεχνιτών, εξειδικευμένου προσωπικού στον δευτερογενή τομέα στη χώρα μας καθώς η τεχνική εκπαίδευση δεν στηρίχτηκε γι’ αυτό και από το Παιδείας πρέπει να πάει στο υπ. Ανάπτυξης μίλησε Στο Κόκκινο ο Ανδριανός Μιχάλαρος, πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά ο οποίος επισήμανε τις ανάγκες και τις ελλείψεις και εξήγησε πως ως χώρα πάψαμε να παράγουμε και χτυπήθηκε αλύπητα η βιοτεχνική επιχείρηση.


Στον Στάθη Σχινά ο κ. Μιχάλαρος σημείωσε ότι ένα από τα αιτήματα τους είναι οι δημόσιες εκτάσεις να δοθούν σε μικρές μεταποιητικές επιχειρήσεις και εξήγησε ότι ακόμα και σήμερα οι τεχνίτες είναι περιζήτητοι και κανείς από εκείνους που αρχίζουν τώρα δεν αμείβεται με λιγότερα από 1.000 ευρώ παρ’ όλα αυτά τα παιδιά δεν γίνονται τεχνίτες αλλά χωρίς τεχνίτες δεν μπορείς να έχεις παραγωγή.

Ο κ. Μιχάλαρος μίλησε και για τα προβλήματα εξαιτίας των επιπτώσεων του κορονοϊού και για την ανάγκη χρηματοδότησης με επιδότηση όχι δανεισμό καθώς υπάρχουν τρέχοντα έξοδα που θα πρέπει να καλυφθούν άμεσα αλλά και για να κρατήσουν οι εργοδότες τους εργαζόμενους.

«Αν δεν παράγουμε πώς θα βγούμε από την κρίση» αναρωτήθηκε.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο