ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020

Ν. Ηλιόπουλος: Στο Athens Pride τα χρήματα της αποζημίωσης για τη ψευδή φωτογραφία


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Ν. Ηλιόπουλος: Στο Athens Pride τα χρήματα της αποζημίωσης για τη ψευδή φωτογραφία

Την πρόθεση του να προσφέρει στο Athens Pride την όποια αποζημίωση προκύψει από εκείνους που τον συκοφαντούν δημοσιεύοντας μια ψευδή φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να κρατάει τη σημαία με τα χρώματα του ουράνιου τόξου πάνω στην οποία είναι γραμμένο το σύνθημα «της πατρίδα μου η σημαία έχει χρώμα παρδαλό» επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Νάσος Ηλιόπουλος, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της δημοτική παράταξής στον Δήμο Αθηναίων «Ανοιχτή Πόλη».


Στην Ευγενία Λουπάκη ο κ. Ηλιόπουλος εξήγησε πως τις τελευταίες μέρες, όπως διαπίστωσε, διακινείται στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυρίως από ακροδεξιούς μια ψευδής φωτογραφία που τον συκοφαντεί.

Ο κ. Ηλιόπουλος εξήγησε ότι σκόπιμα χθες ανάρτησε στη σελίδα του στο facebook την αληθινή φωτογραφία την οποία είχε βγάλει τον Μάρτιο του 2019 και είχε αναρτήσει ως δήλωση υποστήριξης του Check Point της Αθήνας, στο οποίο καθένας μπορεί να εξεταστεί δωρεάν και ανώνυμα, για το αν έχει HIV, το οποίο είχε δεχτεί εμπρηστική επίθεση.

Ο κ. Ηλιόπουλος εξήγησε ότι η παραποιημένη φωτογραφία αναρτήθηκε και στην επίσημη σελίδα στο facebook της ΔΑΚΕ στην ΕΤΕ/ΔΕΗ η οποία αν και στη συνέχεια τη διέγραψε, εντούτοις κανείς δεν του ζήτησε συγνώμη για τη συκοφαντία.

Ο επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης» εξήγησε, μεταξύ άλλων, ότι χθες κατέθεσε στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας για να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες.

 

 

 
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο