ΠΕΡΙΦΕΡEΙΑ | Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019

Χ. Καραμάνος: Να ψηφίσουμε Δούρου για το μεγάλο έργο που κάνει στην Περιφέρεια Αττικής


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Χ. Καραμάνος: Να ψηφίσουμε Δούρου για το μεγάλο έργο που κάνει στην Περιφέρεια Αττικής

Για το πάρα πολύ μεγάλο έργο που έχει παραχθεί τα τελευταία πέντε χρόνια στην Περιφέρεια Αττικής από τη «Δύναμη Ζωής» και τη Ρένα Δούρου μίλησε Στο Κόκκινο ο Χρήστος Καραμάνος, που είναι πολιτικός μηχανικός και αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Περιφέρειας Αττικής.


Ο κ. Καραμάνος εξήγησε στον Στάθη Σχινά ότι αυτό πρέπει να βαρύνει στους ψηφοφόρους που καλούνται να διαλέξουν καθώς το έργο που έχει γίνει δεν είναι μόνο πολύ μεγάλο αλλά και «πολύ κρίσιμο από κοινωνική άποψη».

Όπως επισήμανε η ανάπλαση του φαληρικού όρμου από το ΣΕΦ μέχρι το στάδιο του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και σ’ αυτό πρέπει να προσθέσουμε και τη ανάπλαση στο Μικρολίμανο και έτσι εκεί γίνεται ένας θαυμάσιος, νέος μεγάλος υπερτοπικός πόλος πρασίνου και πολιτισμού και είναι η αρχή της αθηναϊκής ριβιέρας.

Ο κ. Καραμάνος εξήγησε ότι τα έργα υποδομών εκεί τελειώνουν εντός του 2019 και παράλληλα σε λίγες εβδομάδες δημοπρατείται η δημιουργία του πάρκου και απόψε θα δοθεί στην κυκλοφορία και ένα τμήμα του δρόμου και πως αυτό το εμβληματικό έργο εξ ολοκλήρου χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Μάλιστα μίλησε για ακόμα ένα μεγάλο έργο το οποίο αρχίζει καθώς η Αίγινα συνδέεται με τη Σαλαμίνα με υποθαλάσσιο αγωγό της ΕΥΔΑΠ μήκους 15 χιλιομέτρων σε βάθος 90 μέτρων και σήμερα θα γίνει η καθέλκυση του αγωγού ο οποίος θα λύσει το πρόβλημα ύδρευσης του νησιού. Και εξήγησε ότι τέτοιο έργο δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα, είναι ένα από τα σπανιότερα στον κόσμο και η Αίγινα τον Σεπτέμβριο θα έχει νερό ΕΥΔΑΠ.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο