ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019

Σπ. Λάππας: Η μάχη θα δοθεί απέναντι στο τρίγωνο ΜΜΕ-τραπεζών-πολιτικού συστήματος


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Σπ. Λάππας: Η μάχη θα δοθεί απέναντι στο τρίγωνο ΜΜΕ-τραπεζών-πολιτικού συστήματος

Ακούγονται απίστευτα πράγματα από τα ΜΜΕ που ελέγχουν ΝΔ και ΚΙΝΑΛΛ και έχουμε ευθύνη που δεν μπορέσαμε να δημιουργήσαμε ένα πλαίσιο λειτουργίας, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη.


Έχουμε ευθύνη για το πώς συμπεριφέρονται τα ΜΜΕ, πρέπει να το πούμε καθαρά, όταν επί τεσσεράμισι χρόνια δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε πλαίσιο λειτουργίας με τρόπο καταλυτικό, είπε ο κ. Λάππας.

Στην Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ «κατανόησα για πρώτη φορά πραγματικά ποιο είναι το σύστημα, το "Τρίγωνο της Αμαρτίας" στην Ελλάδα, ΜΜΕ, Τράπεζες και Πολιτικό Σύστημα», όπως είπε χαρακτηριστικά. «Απέναντι σε αυτό το τέρας (γιατί δεν είναι θεσμική λειτουργία αυτό) θα δώσουμε» την μάχη.

Ανέφερε χαρακτηριστικά την εμβληματική προσπάθεια εκσυγχρονισμού των ποινικών κωδίκων που είχαν ακόμη βαυαρικά στοιχεία, από το 1834, για την οποία «ΝΔ και ΚΙΝΑΛΛ επέλεξαν να απέχουν ... και ακούμε από τα ΜΜΕ που ελέγχουν, η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛΛ, απίστευτα πράγματα, το άσπρο μαύρο. Αυτό δεν είναι πρόβλημα επικοινωνίας, αλλά Δημοκρατίας. Προσβάλλεται η δημοκρατική αρχή ... έτσι δεν πάει αυτή η κοινωνία πουθενά».
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο