ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019

Απ.Καραναστάσης: Με αυτούς που μας έριξαν στα βράχια ή αυτούς που μας έβγαλαν στο ξέφωτο;


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Απ.Καραναστάσης: Με αυτούς που μας έριξαν στα βράχια ή αυτούς που μας έβγαλαν στο ξέφωτο;

«Ο κόσμος πρέπει να αποφασίσει ... με αυτούς που κυβέρνησαν 40 χρόνια και μας έριξαν στα βράχια, ή με αυτούς που μέσα στο μνημόνιο μας έβγαλαν στο ξέφωτο;», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Καραναστάσης μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Βαγγέλη Καραγεώργο.


Ο κ. Καραναστάσης εκτίμησε ότι στις Ευρωεκλογές λειτούργησε, όπως συμβαίνει διαχρονικά τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, η «χαλαρή ψήφος» και στην δική μας περίπτωση ο κόσμος είχε την δυνατότητα να στείλει μήνυμα στην κυβέρνηση χωρίς να διακυβεύεται το ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός και ποια η κυβέρνηση.

Από την άλλη, παραδέχθηκε ότι η ψήφος αυτή ήταν και προειδοποίηση για αστοχίες που υπήρξαν, την μεγάλη επιβάρυνση της μεσαίας τάξης για να βγει η Ελλάδα από τα μνημόνια χωρίς να συνθλιβούν τα πλέον ευάλωτα στρώματα, ενώ επεσήμανε και τον παράγοντα της αποχής.

«Η ΝΔ είχε το μέγιστο της συσπείρωσης, η αποχή ακούμπησε εμάς», είπε ο κ. Καραναστάσης, συμφωνώντας με την θέση Τσίπρα ότι λόγω και αυτών των χαρακτηριστικών «το αποτέλεσμα είναι αναστρέψιμο. Ο κόσμος κάποια στιγμή θα κατανοήσει τι κατάφερε η κυβέρνηση που ανέλαβε την χώρα που κάποιοι κυβέρνησαν επί 40 χρόνια σε συνθήκες κανονικότητας, την έβαλαν στα μνημόνια και δεν κατάφεραν να την βγάλουν. Θα καταλάβει ποιοι είναι αυτοί που σε τέσσερα χρόνια την έβγαλαν από τα μνημόνια και έδωσαν την δυνατότητα ανακούφισης ιδιάίτερα στις πολύ ευάλωτες ομάδες.

«Ο κόσμος πρέπει να αποφασίσει ... με αυτούς που κυβέρνησαν 40 χρόνια και μας έριξαν στα βράχια, ή με αυτούς που μέσα στο μνημόνιο μας έβγαλαν στο ξέφωτο;», όπως είπε χαρακτηριστικά.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο