ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019

Κ. Στρατής: H ΝΔ κρύβεται πίσω από γενικόλογες εξαγγελίες περί μείωσης φορολογίας


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Καλοκαιρινο προγραμμα

Κ. Στρατής: H ΝΔ κρύβεται πίσω από γενικόλογες εξαγγελίες περί μείωσης φορολογίας

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Στρατής μίλησε Στο Κόκκινο με αφορμή την υποψηφιότητά ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθήνας και επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία μάλλον έχει πρόγραμμα αλλά δεν θέλει να το παρουσιάσει.


«Είναι το πρόγραμμα που εφάρμοζε ως success story το 2014, είναι ουσιαστικά η υποβάθμιση, η απαξίωση της εργασίας, η υποτίμηση της εργασίας είναι εκποίηση των δημόσιων αγαθών, η συρρίκνωση του κράτους, είναι το πλήρες `παράδομα`, να το πω έτσι, της οικονομίας, σε μια αλόγιστη ιδιωτική πρωτοβουλία χωρίς κανόνες». Ο κ. Στρατής στον Γιώργο Τραπεζιώτη εξήγησε ότι αν αυτά τα ζητήματα τεθούν έτσι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν θα τη βοηθήσουν, «γι’ αυτό μάλλον κρύβεται πίσω από γενικόλογες εξαγγελίες για μείωση φορολογίας και ανάπτυξη υψηλότερη από αυτήν που ήδη έχει η χώρα».

Η κυβέρνηση ποντάρει και ορθώς κάνει στον προγραμματικό λόγο, και παρουσιάζει το τι έχει συμβεί στα τελευταία τέσσερα χρόνια στη χώρα, τα επιτεύγματα που έχουν επέλθει και παρουσιάζει τις δυνατότητες που ανοίγονται πια εκτός μνημονιακών περιορισμών για την επόμενη μέρα για την προοπτική και την ευημερία του τόπου μας.

Το εκλογικό αποτέλεσμα το χαρακτήρισε ως «ένα δύσκολο αποτέλεσμα».  Και εξήγησε ότι: «Ειλικρινά απευθυνθήκαμε στον ελληνικό λαό, το έκανε και ο πρωθυπουργός αυτό. Είπε ότι δεν αντιληφθήκαμε εγκαίρως την κόπωση των πολιτών μετά από 8 δύσκολα χρόνια και βεβαίως αναγνωρίζουμε ότι ένα μέρος της κοινωνίας τουλάχιστον μας καταλογίζει ζητήματα ύφους που κάποια στιγμή ενδεχομένως να έθεσαν σε αμφιβολία το ήθος της Αριστεράς και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ βαρύ. Προφανώς έχουν υπάρξει υπερβολές και διαστρεβλώσεις σε όλο αυτό το ζήτημα. Αναγνωρίζουμε όμως ότι έχουν γίνει λάθη και όπως και ο πρωθυπουργός χθες θα ζητήσω και εγώ ένα ειλικρινές συγνώμη».

 
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο