ΥΓΕΙΑ | Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019

Χ. Μπατσής: «Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και θα κερδίσουμε»


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Χ. Μπατσής: «Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και θα κερδίσουμε»

Παναγιώτης Αντωνογιαννάκης – «Η αποχή είναι ψήφος στη Νέα Δημοκρατία, εμείς έχουμε το δίκιο με το μέρος μας κι ο κόσμος ξέρει ότι έχουμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα προόδου και θα μας ψηφίσει», τόνισε μιλώντας στο Κόκκινο ο Χρήστος Μπατσής, γιατρός ογκολόγος μαστού στον «Άγιο Σάββα» και υποψήφιος βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ.


Το μεγάλο διακύβευμα των εκλογών ανέφερε ο κ Μπατσής είναι «εάν θα γυρίσουμε πίσω σε αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα ή θα πάμε μπροστά με ένα σχέδιο ανοικοδόμησης που σέβεται τον πολίτη, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, το περιβάλλον, τη δημοκρατία, την εργασία, την υγεία, την ασφάλιση και όλα τα κοινωνικά αγαθά».

«Το σχέδιο της νέας Δημοκρατίας που μέχρι τώρα το έκρυβε μιλά για ιδιωτικοποίηση των πάντων» ανέφερε. «Στον τομέα της υγείας, μιλά ότι θα δώσει κάποιες υπηρεσίες στους ιδιώτες, κάτι που σημαίνει ότι οι ασθενείς θα πληρώνουν όλες τις εξετάσείς τους σε μεγάλα ιδιωτικά κέντρα». «Η ΝΔ θέλει να δώσει υπηρεσίες υγείας στα μεγάλα κέντρα που μάλλον έχει έρθει σε συμφωνία μαζί τους, όλοι είδαμε την απεργία τους εν μέσω προεκλογικής περιόδου» σημείωσε.

«Όσον αφορά την παιδεία, σήμερα σε κάθε σχολείο, έχει στην ώρα του κατά την ημέρα της έναρξης σχολικής χρονιάς, το δάσκαλο του, τα βιβλία του, και όλοι είναι στο πόστο τους. Η ΝΔ θέλει να γυρίσουμε πίσω στις φωτοτυπίες, στις απολύσεις των καθηγητών, στην παράδοση της τεχνικής εκπαίδευσης και της τεχνολογικής εκπαίδευσης των μαθητών στα ΙΕΚ».

«Πρέπει όλος ο κόσμος να καταλάβει ότι γι’ αυτούς υπάρχουν αριθμοί, το κέρδος, οι δήθεν επενδυτές οι κρατικοδίαιτοι, που δε σέβονται ούτε την εργατική νομοθεσία, ούτε το περιβάλλον, ούτε την ιστορική κληρονομιά».

«Είδατε το τι γίνεται στο Ελληνικό. Ότι παλέψαμε τα τελευταία πέντε χρόνια για να γίνει πράξη, με τις υποδομές, τον ελεύθερο χώρο των δυο χιλιομέτρων ακτής, το άλσος, όλα αυτά θα σβήσουν με μία μονοκοντυλιά της Νέας Δημοκρατίας» .

«Εμείς, ως παλιοί αριστεροί γνωρίζουμε ότι πρέπει σαν τα μυρμήγκια να δουλέψουμε πόρτα-πόρτα, σπίτι το σπίτι. Στα καφενεία, στους χώρους δουλειάς, παντού για να πείσουμε ακόμα έναν να έρθει να ψηφίσει».

«Η αποχή είναι ψήφος στη Νέα Δημοκρατία, εμείς έχουμε το δίκιο με το μέρος μας κι ο κόσμος ξέρει ότι έχουμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα προόδου και θα μας ψηφίσει. Το δίκαιο θα κερδίσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.  

 
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο