ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019

Κ. Νοτοπούλου: Προχωράμε μαζί στα δύσκολα και την επόμενη περίοδο


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Κ. Νοτοπούλου: Προχωράμε μαζί στα δύσκολα και την επόμενη περίοδο

Δεν πρόκειται για στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ γιατί διατήρησε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων του, δήλωσε η νεοεκλεγείσα βουλευτής στην Α` Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης και την εκπομπή «Ορθά-Κοφτά» τονίζοντας παράλληλα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους που υπερασπίστηκε για να διατηρηθεί ό,τι κατακτήθηκε την προηγούμενη περίοδο.


«Το να κρατήσεις μέσα από μνημόνια τόσο μεγάλη εκλογική δύναμη είναι από μόνο του μια πολύ σημαντική βάση. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πολιτική δύναμη που εκφράζει όλο τον προοδευτικό κόσμο και αν δεν κατάφερε κάτι είναι να αποκτήσει οργανωτική σχέση με τον κόσμο που τον ψήφισε και τον εμπιστεύτηκε. Το κόμμα πρέπει να εκσυγχρονιστεί και να ανοίξει, ίσως αν είχε συμβεί αυτό νωρίτερα τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα για μας» σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Προχωράμε μαζί στα δύσκολα και τις επόμενες ημέρες. Είμαι βαθύτατα συγκινημένη μετά από μία δύσκολη περίοδο, κλήθηκα να εκπροσωπήσω ανθρώπους που αγωνιούν σε δύο διαφορετικές μάχες με κοινό διακύβευμα που ήταν, όμως, διαφορετικές ως προς την καθημερινότητά τους. Στη δεύτερη μάχη είδα πολλούς ανθρώπους ζορισμένους, τους πιο ευάλωτους, αδύναμους να αγωνιούν να φοβούνται και είμαστε εδώ να τους πούμε να μη φοβούνται, είμαστε μαζί και θα καταφέρουμε να κρατήσουμε με τον αγώνα μας ό,τι κατακτήσαμε την προηγούμενη περίοδο» τόνισε ακόμη.

Όσον αφορά στα μεγάλα ποσοστά που κατέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ στις δυτικές συνοικίες κερδίζοντας την πρώτη θέση σε αρκετούς δήμους σημείωσε ότι «δουλέψαμε μαζί είτε με την απόδοση των στρατοπέδων είτε με τις ΤΟΜΥ καθώς και με τα προβλήματα καθημερινότητας όπως μας τα έφερναν οι δήμαρχοι. Στρατηγική μας ήταν να ικανοποιούμε τα αιτήματα των δημάρχων και των περιφερειαρχών γιατί ακριβώς θεωρήσαμε ότι ήταν δίκαια αιτήματα της κοινωνίας. Δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε πόσο πολλά έγιναν στην περιοχή τους και ότι αυτά ήταν αποτέλεσμα συγκεκριμένης πολιτικής».

Αναφορικά με την στάση που θα κρατήσει το ΚΙΝ. ΑΛΛ στην νέα βουλή η Κατερίνα Νοτοπούλου δήλωσε ότι «μακάρι το ΚΙΝ. ΑΛΛ να κάνει μία ηθική μεταστροφή. Μέχρι σήμερα είχε επιδοθεί σε έναν ανελέητο πόλεμο στον ΣΥΡΙΖΑ που κράτησε την κοινωνία όρθια. Ας αποφασίσει αν θέλει να ανήκει στον προοδευτικό χώρο ή να παραμείνει ένα συντηρητικό υποστήριγμα της ΝΔ».

 
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο