ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

Ε. Καλαμαρά: Και να διεκδικήσουμε ξανά την διακυβέρνηση ως Αριστερά, όχι κάτι άλλο


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Ε. Καλαμαρά: Και να διεκδικήσουμε ξανά την διακυβέρνηση ως Αριστερά, όχι κάτι άλλο

Να στηρίξουμε τον κόσμο απέναντι στην νεοφιλελεύθερη λαίλαπα και να δι«Από σήμερα εμάς μας νοιάζει να δούμε και εκτιμήσουμε γιατί άντεξε αλλά και ηττήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυρίως να ανοίξουμε διάλογο ώστε ως κόμμα να εκπροσωπήσουμε και στηρίξουμε όλους όσους θέλουμε να εκπροσωπήσουμε απέναντι σε μία νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που ήδη έχει έρθει. Και να διεκδικήσουμε ξανά την διακυβέρνηση ως Αριστερά, όχι κάτι άλλο…», υπογράμμισε η κ. Καλαμαρά.


Αναφερόμενη σε όσα είπε χτες ο Αλέξης Τσίπρας για την ανάγκη έναρξης μίας καμπάνιας οργανωτικής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ μετά το Καλοκαίρι, ώστε το κόμμα να αντιστοιχηθεί με την ευρεία εκλογική του βάση με έμφαση στη νέα γενιά, αλλά και τον στόχο τα οργανωμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να αποτελούν τουλάχιστον το 10% των ψηφοφόρων του κόμματος, (δηλαδή τις 170.000-180.000 περίπου) η κ. Καλαμαρά είπε ότι «είναι το μεγάλο στοίχημα, για όλα τα μεγάλα, σύγχρονα κόμματα της Αριστεράς, σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον πόλος συσπείρωσης των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων με το μεγάλο ποσοστό που πέτυχε παρά την εκλογική ήττα, είπε η κ. Καλαμαρά, υπογραμμίζοντας ότι «το διάστημα από τις Ευρωεκλογές μέχρι τις εθνικές εκλογές η συσπείρωση του κόσμου, οι αιτήσεις να βοηθήσει κόσμος -όχι μέλη ή φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, ως εκλογικοί αντιπρόσωποι, να μεταφέρουν κόσμο με τα ΙΧ τους για να ψηφίσει, να ενταχθούν ως μέλη … από την ημέρα των εκλογών μέχρι χτες είχαμε 170 νέες εγγραφές μόνο στο ηλεκτρονικό σύστημα (είναι πολύ περισσότερες αυτές που γίνονται στις οργανώσεις). Και χτες από το πρωί ως το μεσημέρι είχαν γραφτεί άλλοι 70. Υπάρχει μία συσπείρωση κόσμου που αυτοπροσδιορίζονται ως αριστεροί και άλλων που δεν αυτοπροσδιορίζονται ως αριστεροί αλλά εκφράζονται μέσα από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, από την υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής τα προηγούμενα χρόνια, επειδή είδαν την στήριξη στους άνεργους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους νέους εργαζόμενους, την αναβάθμιση της δημόσιας Υγείας και Παιδείας».

«Από σήμερα εμάς μας νοιάζει να δούμε και εκτιμήσουμε γιατί άντεξε αλλά και ηττήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυρίως να ανοίξουμε διάλογο ώστε ως κόμμα να εκπροσωπήσουμε και στηρίξουμε όλους όσους θέλουμε να εκπροσωπήσουμε απέναντι σε μία νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που ήδη έχει έρθει. Και να διεκδικήσουμε ξανά την διακυβέρνηση ως Αριστερά, όχι κάτι άλλο…», όπως υπογράμμισε.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο