ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

Ν. Σκορίνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέμεινε όρθιος και δεν υπέστη στρατηγική ήττα


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Ν. Σκορίνης:  Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέμεινε όρθιος και δεν υπέστη στρατηγική ήττα

Για την πεντάωρη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, την πρώτη μετεκλογικά μίλησε Στο Κόκκινο ο Νίκος Σκορίνης, που είναι μέλος της, και εξήγησε στη Γεωργία Σαδανά ότι το κόμμα τους «δεν υπέστη στρατηγική ήττα».


Ο κ. Σκορίνης τόνισε ότι αν και ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές είναι το μοναδικό κόμμα κράτησε τα ποσοστά που σχεδόν είχε κερδίσει στις προηγούμενες εκλογές.

Εξήγησε ότι το κόμμα του δεν έχασε την επαφή με τον κόσμο μέσα σε μια δύσκολη συνθήκη που είχε υπογράψει με τους δανειστές μας καθώς τήρησε αυτό που είχε πει για το παράλληλο πρόγραμμα πάνω στο οποίο θα στηθεί η νέα μέρα για την Ελλάδα και «καταφέραμε να κάνουμε πράγματα που δεν κατάφεραν οι προηγούμενες κυβερνήσεις την εποχή των μνημονίων. Χτίσαμε ένα αρκετά θετικό σχέδιο στην πράξη του κοινωνικού κράτους το οποίο έλειπε στην Ελλάδα του μνημονίου».

Ο κ. Σκορίνης εξήγησε ότι από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έγιναν παρεμβάσεις που η κοινωνία τις είδε και τις επιβράβευσε. Τόνισε ότι τους ενοχλεί και τους πειράζει που έχασαν τη διακυβέρνηση της χώρας, όχι γιατί χάθηκε η εξουσία και η καρέκλα αλλά γιατί επτά μήνες τώρα από τη στιγμή που βγήκαμε από τα μνημόνια, μπορούσαμε να ξεδιπλώσουμε μια πιο ολοκληρωμένη πολιτική με βάση το δικό τους πρόγραμμα, καθώς αυτό έμεινε στη μέση «ή μάλλον στην αρχή» όπως είπε ο κ. Σκορίνης.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο