ΠΕΡΙΦΕΡEΙΑ | Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

Διευρυμένο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκιδική


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Διευρυμένο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκιδική

Διευρυμένο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε στις πληγείσες περιοχές της Χαλκιδικής με στόχο την συμπαράσταση στους ανθρώπους που δοκιμάζονται και τη συμβολή, με κάθε μέσο, στην αποκατάσταση της ομαλότητας στην περιοχή.


Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κόμματος, «διευρυμένο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενο από τη βουλευτή Χαλκιδικής Κυριακή Μάλαμα, τους βουλευτές Θεσσαλονίκης Γιάννη Αμανατίδη και Χρήστο Γιαννούλη, τον περιφερειακό σύμβουλο Λάζαρο Τόσκα και μέλη της Ν.Ε. Χαλκιδικής έσπευσε στις πληγείσες περιοχές, με στόχο την συμπαράσταση στους ανθρώπους που δοκιμάζονται και τη συμβολή, με κάθε μέσο, στην αποκατάσταση της ομαλότητας στην περιοχή.

Το κλιμάκιο συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο Μουδανιών, παρουσία των αρμοδίων φορέων της κυβέρνησης, της κεντρικής διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, στα πλαίσια του επιχειρησιακού συντονισμού όλων των υπηρεσιών και την κάλυψη των άμεσων αναγκών των πολιτών. Όπως σημειώθηκε από τα μέλη του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ, η άμεση προτεραιότητα όλων οφείλει να είναι η προστασία της ζωής και της περιουσίας των ανθρώπων και η αποκατάσταση όλων των ζημιών, η οποία θα πρέπει να ολοκληρωθεί τάχιστα. Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ χωρίστηκε στη συνέχεια σε δύο ομάδες, με την πρώτη να κατευθύνεται στη Σιθωνία για την αυτοψία των καταστροφών στα σημεία που επλήγησαν εκεί και τη δεύτερη στην περιοχή της Καλλικράτεια, η οποία επίσης δοκιμάστηκε έντονα».
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο