ΠΕΡΙΦΕΡEΙΑ | Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

Παράδοση – παραλαβή στο ΥΜΑΘ υπό τη σκιά της τραγωδίας στη Χαλκιδική


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Παράδοση – παραλαβή στο ΥΜΑΘ υπό τη σκιά της τραγωδίας στη Χαλκιδική

Στην μεγάλη τραγωδία στη Χαλκιδική αναφέρθηκαν κατά την διαδικασία παράδοσης παραλαβής στο ΥΜΑΘ ο νέος υφυπουργός Θ. Καράογλου, η απελθούσα υφυπουργός Ελ. Χατζηγεωργίου και ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος.


«Είναι μια δύσκολη μέρα για τη Χαλκιδική και τη Βόρεια Ελλάδα με εκτεταμένες ζημιές και προβλήματα σε τρεις δήμους, δυστυχώς έχουν χαθεί και έξι συνάνθρωποί μας από την απίστευτη καταστροφή χθες τη νύχτα. Βρισκόμαστε εκεί από τα ξημερώματα, με τον κ. Καράογλου, τον κ. Καραμανλή και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη σε απόλυτη συνεργασίας με τους δήμους και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας υπό τον κ. Τζιτζικώστα για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση» σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Βρισκόμαστε σήμερα μετά από μια μεγάλη τραγωδία στην Χαλκιδική και άρα η διαδικασία εδώ δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι, δηλαδή μια διαδικασία παράδοσης- παραλαβής διαφορετική από αυτή που είναι σήμερα. Θρηνούμε έξι θύματα και η κατάσταση ακόμη στη Χαλκιδική είναι δύσκολη. Ενημερώθηκα από τον κ. Θεοδωρικάκο και κ. Καράογλου για το τι συμβαίνει στη Χαλκιδική» τόνισε η απελθούσα υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Ελ. Χατζηγεωργίου σημειώνοντας ότι τις επόμενες μέρες θα έχει τη δυνατότητα να ενημερώσει τον κ. Καράογλου για το υπουργείο Μακεδονίας –Θράκης. «Έχουν γίνει αρκετά πράγματα κάποια τα γνωρίζουνε κάποια θα τα πούμε το επόμενο διάστημα, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία, καλή δύναμη και καλό κουράγιο στο Υπουργείο Μακεδονίας -Θράκης γιατί είναι ένα σημαντικό υπουργείο και για την Ελλάδα και για την Μακεδονία και τη Θράκη».

«Σε μια δύσκολη μέρα θρηνούμε έξι αθώα θύματα,  έξι ανθρώπους που ήρθαν για διακοπές και έχασαν τη ζωή τους από την απρόβλεπτη θεομηνία. Όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν δυνατό να κάνουμε κανονική παράδοση παραλαβής, η σχετική τελετή ακυρώθηκε, βρισκόμαστε για το τυπικό της υπόθεσης» είπε από την πλευρά του ο νέος υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης «Από σήμερα ξεκινάμε δουλειά. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη είναι μια κυβέρνηση αυξημένων προσδοκιών και θα προσπαθήσουμε καταθέτοντας τη κάθε ικμάδα της δύναμής μας για να πετύχουμε να βοηθήσουμε έτσι ώστε ο τόπος να πάει μπροστά και να αντιμετωπίσουμε όσο καλύτερα τα προβλήματα της περιοχής μας η Μακεδονία η Θράκη και η Ελλάδα γενικότερα».

 
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο