ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019

«Η υφυπουργός Εργασίας προσβάλλει τη μνήμη όσων πολέμησαν τη χούντα»


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

«Η υφυπουργός Εργασίας προσβάλλει τη μνήμη όσων πολέμησαν τη χούντα»

Αιχμηρό σχόλιο έκανε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αγωνιστής της αντιδικτατορικής αντίστασης Τρ. Μηταφίδης μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης και την εκπομπή «Ορθά-Κοφτά» σχετικά με την άποψη που είχε εκφράσει η νέα υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου σε παρουσίαση βιβλίου δηλώνοντας ότι φαινόμενο του αντιδικτατορικού αγώνα έχει μετατραπεί σε βαθιά ψυχική νόσο.


«Προσβάλλει πρώτα- πρώτα τη μνήμη του κ. Μπακογιάννη, η Ντόρα Μπακογιάννη τι θα πει; Ο νέος δήμαρχος Αθηνών γιος του Π. Μπακογιάννη που ετοιμάζεται να του φτιάξει και μουσείο τι θα κάνει; Πως θα συνυπάρχουν με αυτή που θεωρεί ψυχικά διαταραγμένους όσους πολέμησαν τη χούντα και αρκετοί από αυτούς ανήκαν στον ιδεολογικό χώρο της δεξιάς».

Ο κ. Μηταφίδης ανέφερε ακόμη ότι τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι συγκρατούμενοι και συναγωνιστές του έχουν απευθυνθεί στη νέα διοίκηση του ΣΦΕΑ να εκδώσει ανακοίνωση. Τέλος διερωτήθηκε «αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που στις 24 του μήνα θα έχουμε την καθιερωμένη γιορτή για την αποκατάσταση της δημοκρατίας θα καλέσει την υπουργό μαζί με τους διαταραγμένους ψυχικά αγωνιστές της αντιδικτατορικής αντίστασης;».
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο