ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019

Λ. Τόσκας: Οι άνθρωποι αιτία της κλιματικής αλλαγής και των σφοδρών επιπτώσεων της


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Λ. Τόσκας: Οι άνθρωποι αιτία της κλιματικής αλλαγής και των σφοδρών επιπτώσεων της

Για το πώς οι ανθρώπινες πράξεις και οι παρεμβάσεις στο περιβάλλον έχουν ως αποτέλεσμα την αλλαγή του κλίματος με τραγικές συνέπειες, όπως αυτές των θανάτων και των καταστροφών οι οποίες προκλήθηκαν σε περιοχές της Χαλκιδικής από τη σφοδρή καταιγίδα στις 10 Ιουλίου μίλησε Στο Κόκκινο ο Λάζαρος Τόσκας, που είναι περιφερειακός σύμβουλος Χαλκιδικής.


Στον Νίκο Σβέρκο ο κ. Τόσκας μίλησε για την αποκατάσταση του δικτύου ηλεκτροδότησης καθώς είναι μια τουριστική περιοχή και πρέπει και οι τουρίστες να παραμείνουν και να μην υπάρχουν και ακυρώσεις. Εξήγησε ότι τα ζητήματα ύδρευσης αντιμετωπίζονται πιο εύκολα.

Ο κ. Τόσκαw τόνισε ότι η περιοχή που χτυπήθηκε είναι γεμάτη με αυθαίρετα εδώ και πάρα πολλά χρόνια τα οποία οι ιδιοκτήτες τους τα έχουν νομιμοποιήσει και είναι μάλλον είναι πιο δύσκολη σε αυτό το ζήτημα περιοχή του νομού και δεν έχει ιδιαίτερες υποδομές καθώς αυτών δεν σχεδιάστηκαν εκ των προτέρων και εκ των υστέρων είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθούν οι απαραίτητες και σωστές υποδομές.

Ο κ. Τόσκας, που είναι μέλος της Επιτροπής Αγώνα Μεγάλης Παναγιάς Ενάντια στην Εξόρυξη Χρυσού, μίλησε για τις επιπτώσεις των εξορύξεων και δήλωσε ότι παραμένουν σε ετοιμότητα «και δεν θα αφήσουμε να ξεκινήσει η εξόρυξη».  Μεταξύ άλλων επισήμανε ότι «εμείς δημιουργούμε την κλιματική αλλαγή και καταστρέφουμε τον πλανήτη».
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο