Τώρα στο κόκκινο 105,5 fm – «Έτσι έχουν τα πράγματα» - Α Μέρος, Νίκος Σβέρκος search

Πολιτική Απορρήτου

Εισαγωγή
Η Left Media δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας της. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική απορρήτου για να καταλάβετε πώς χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε. Οι αναφορές σε αυτήν την πολιτική απορρήτου: στην «Ιστοσελίδα» αναφέρονται στην ιστοσελίδα www.stokokkino.gr, στο «εμείς», «εμάς», «μας» αφορούν την Left Media Ανώνυμη Ραδιοφωνική και Τηλεοπτική Εταιρεία («Left Media»), που εδρεύει στο Δήμο Αθηναίων επί της οδού Σαρρή 19, (ΑΡ ΓΕΜΗ 006820001000). Αυτή η πολιτική απορρήτου καλύπτει μόνο τις επεξεργασίες που λαμβάνουν χώρα με την συλλογή δεδομένων μέσω της ως άνω ιστοσελίδας. Άλλες ιστοσελίδες που είναι προσβάσιμες μέσω συνδέσμων στην ιστοσελίδα μας δεν καλύπτονται από αυτήν την πολιτική. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την παρούσα πολιτική παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση stokokkino@stokokkino.gr.


Συλλογή και χρήση δεδομένων
Η ιστοσελίδα μας μπορεί να συλλέγει προσωπικά δεδομένα στις ακόλουθες περιπτώσεις: α) όταν ο επισκέπτης / χρήστης εγγράφεται σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες εφαρμογές του όπως π.χ. newsletter β) όταν επισκέπτεται τις σελίδες του ή/και εισέρχεται στα τυχόν προωθητικά / διαφημιστικά προγράμματά του και γ) όταν συμμετέχει σε διαγωνισμούς που ενδέχεται να διενεργούνται μέσα από το περιβάλλον του ιστοτόπου δ) όταν χρησιμοποιεί το περιβάλλον της ιστοσελίδας για να επικοινωνήσει με την Left Media. Τα κύρια προσωπικά στοιχεία που είναι δυνατόν να συλλέγονται με τη συναίνεση του επισκέπτη / χρήστη είναι τα εξής: Όνομα - Επώνυμο –email-Τηλέφωνο -Διεύθυνση -Τ.Κ. –Πόλη- Χώρα- Επάγγελμα- Ηλικία. Παράλληλα, είναι δυνατόν να συλλέγονται, να αποθηκεύονται και να χρησιμοποιούνται και άλλα είδη προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη, που αφορούν μεταξύ άλλων σε πληροφορίες σχετικές με τον υπολογιστή του καθώς και με τις επισκέψεις του, και τη δραστηριότητά του, σε αυτόν τον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων της δικής του διεύθυνσης IP, της γεωγραφικής του θέσης, του είδους και της έκδοσης του πλοηγού του, του λειτουργικού του συστήματος, της πηγής παραπομπής του, της διάρκειας της επίσκεψής του, των σελίδων που ανέγνωσε και των διαδρόμων πλοήγησης στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (περισσότερα σχετικά σε άλλο κεφάλαιο της παρούσας πολιτικής).
Τα συλλεγόμενα δεδομένα χρησιμοποιούνται για τους ακόλουθους σκοπούς:
(α) τη διαχείριση ιστοσελίδας και των εφαρμογών και λειτουργιών της,
(β) να εξατομικευτεί για τον χρήστη η ιστοσελίδα και οι εφαρμογές της,
(γ) εφόσον παρασχεθεί η συγκατάθεση του χρήστη, να αποστέλλονται σε αυτόν ενημερώσεις, ειδοποιήσεις, προωθητικό υλικό και εν γένει νέα για τις δράσεις της Left Media. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο χρήστης θα έχει οποτεδήποτε την δυνατότητα να ενημερώσει την ιστοσελίδα ότι δεν επιθυμεί πλέον να λαμβάνει τέτοιες ενημερώσεις.
(δ) να διαχειρίζεται η ιστοσελίδα ερωτήματα και παράπονα που προέρχονται από, ή αναφέρονται στους, χρήστες της ιστοσελίδας ή εφαρμογών της, καθώς και να διατηρείται η ιστοσελίδα καθώς και οι εφαρμογές της ασφαλείς.
(ε) Τέλος, δεδομένα που συλλέγονται κατά τα ως άνω ενδέχεται να τύχουν επεξεργασίας για σκοπούς στατιστικής, ερμηνείας επισκεψιμότητας, προέλευσης επισκεπτών και προτιμήσεων κοινού κ.ο.κ. Τέτοια επεξεργασία γίνεται μόνο σε αποπροσωποποιημένη βάση, στατιστικής φύσης, κατά τρόπο που να μην είναι πλέον με κανένα τρόπο δυνατή η αναγωγή οποιασδήποτε τέτοιας πληροφορίας σε συγκεκριμένο φυσικό πρόσωπο.


Νομική βάση της επεξεργασίας
Η Left Media επεξεργάζεται προσωπικά σας δεδομένα κατά κανόνα κατόπιν δική σας πρωτοβουλίας και στη βάση της συγκατάθεσής σας. Εφόσον η συγκατάθεσή σας αυτή ανακληθεί, όποια τέτοια επεξεργασία θα παύσει.
Κατ’ εξαίρεση, από το γεγονός της πλοήγησής σας στην ιστοσελίδα συλλέγονται και δεδομένα που είναι απαραίτητα για την διαχείριση και λειτουργία της ιστοσελίδας μας, την ασφάλειά της, καθώς και για την προσωποποίησή της σε σχέση με τον χρήστη. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την συλλογή και επεξεργασία αυτή. Μέσω των ρυθμίσεων απορρήτου του περιηγητή σας είναι δυνατόν να μπορείτε να προσαρμόσετε αυτή την συλλογή και επεξεργασία.


Αποδέκτες δεδομένων
Η Left Media δεν κοινοποιεί με κανέναν τρόπο τα δεδομένα σας και δεν πρόκειται να μεταβιβάσει ή να διαθέσει με οποιονδήποτε τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες σε θυγατρικές, σε τρίτους, σε εμπορικούς ή επιχειρηματικούς συνεργάτες, χωρίς την πρότερη ενημέρωση και συγκατάθεσή σας, πλην των περιπτώσεων που αναφέρονται στην παρούσα.
Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών / επισκεπτών είναι δυνατόν να διαβιβάζονται σε τρίτες εταιρείες (εκτελούσες την επεξεργασία), οι οποίες παρέχουν στην Left Media υπηρεσίες επικοινωνίας και ενεργούν για λογαριασμό μας. Οι εν λόγω Εταιρίες θα λαμβάνουν τα ίδια μέτρα προστασίας των προσωπικών δεδομένων με την Εταιρεία μας και επεξεργάζονται τα δεδομένα μόνο στο πλαίσιο ρητής και έγγραφης εντολής μας. Φροντίζουμε πάντοτε και ελέγχουμε τους συνεργάτες μας ώστε να λαμβάνουν τα ίδια μέτρα προστασίας των προσωπικών δεδομένων με την Εταιρεία μας κατά τη σχετική επεξεργασία η οποία δύναται να υλοποιηθεί μόνο στο πλαίσιο ρητής και έγγραφης εντολής μας.
Η Left Media μπορεί να κοινοποιεί τέτοια δεδομένα στις δημόσιες αρχές, στα πλαίσια συμμόρφωσης σε νομικές υποχρεώσεις. Επίσης, ενδέχεται η εταιρεία να αναγκαστεί να κοινοποιήσει δεδομένα σας κατά δεσμευτική εντολή δημοσίων αρχών ή διωκτικών αρχών ή σε συμμόρφωση με δικαστική απόφαση ή ισοδύναμης δεσμευτικότητας πράξη.


Χρόνος διατήρησης
Τα δεδομένα τηρούνται για όσο χρόνο είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του σκοπού της επεξεργασίας και σε κάθε περίπτωση για χρονικό διάστημα κατ’ ανώτατο πέντε (5) ετών, εκτός αν επιβάλλεται διαφορετικός χρόνος τήρησης από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.


Ειδικότερη ενημέρωση για την χρήση Cookies και την επεξεργασία με αυτοματοποιημένα μέσα


Cookies
Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας από τους ιστότοπους που επισκέπτεστε. Χρησιμοποιούνται ευρέως για να κάνουν τους ιστότοπους λειτουργικούς ή να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, καθώς και να παρέχουν πληροφορίες στους ιδιοκτήτες της ιστοσελίδες. Μας επιτρέπουν να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης και έχουμε τρόπο για να κατανοήσουμε πώς την χρησιμοποιείτε. Ορισμένα cookies έχουν ήδη οριστεί. Μπορείτε να διαγράψετε και να αποκλείσετε τα cookies, αλλά τμήματα της ιστοσελίδας μας δεν θα λειτουργούν χωρίς αυτά. Με την χρήση της ιστοσελίδας μας αποδέχεστε την χρήση των cookies αυτών.


Χρήση των cookies
Χρησιμοποιούμε cookies στην ιστοσελίδα μας, καθώς είναι πιο εύκολο για εσάς να συνδεθείτε και να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας κατά την διάρκεια μελλοντικών επισκέψεων. Επίσης, μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε την κίνηση της ιστοσελίδας μας, να ενισχύσουμε την λειτουργικότητα και να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας για εσάς. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον υπολογιστή σας να απορρίπτει τα cookies, αλλά αν το κάνετε αυτό μπορεί να μην είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε ορισμένες δυνατότητες της ιστοσελίδας μας.


Τύποι cookies που χρησιμοποιούμε
Όπως και οι περισσότερες μεγάλες ιστοσελίδες, η Luxury International Travel Services χρησιμοποιεί session cookies και μόνιμα cookies. Ούτε τα session cookies ούτε τα μόνιμα cookies συλλέγουν προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες.


Session cookies
Χρησιμοποιούμε τα session cookies, που διαρκούν μόνο για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα και διαγράφονται όταν κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησής σας. Αυτά απλά μας επιτρέπουν να διακρίνουμε ότι το ίδιο πρόσωπο κινείται από σελίδα σε σελίδα.


Μόνιμα cookies
Χρησιμοποιούμε ορισμένα μόνιμα cookies. Αυτά παραμένουν στον υπολογιστή σας, αφού έχετε επισκεφτεί την ιστοσελίδα μας, που σημαίνει ότι η ιστοσελίδα μας μπορεί να θυμηθεί τις ρυθμίσεις σας όταν την ξαναεπισκεφθείτε. Για παράδειγμα «θυμάται» μερικές από τις αναζητήσεις που έχετε κάνει στην ιστοσελίδα μας. Σε αυτήν την περίπτωση ένα μόνιμο cookie παραμένει στον υπολογιστή σας ώστε να μην χρειάζεται να ρωτηθείτε ξανά όταν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Τα μόνιμα cookies διαρκούν για ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, εκτός αν διαγραφούν. Μερικά από τα cookies ενδέχεται να τοποθετηθούν από συνεργάτες μας για να μας βοηθήσουν στην διαχείριση της online διαφήμισής μας. Αυτά τα cookies μάς δίνουν την δυνατότητα να μαθαίνουμε ποιες διαφημίσεις φέρνουν επισκέπτες στην ιστοσελίδα μας και μας βοηθάνε να διαχειριστούμε τις διαφημιστικές δαπάνες μας, χρησιμοποιώντας μόνο διαφημίσεις και ιστοσελίδες που αποδεικνύονται αποτελεσματικές. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε και μοιραζόμαστε είναι ανώνυμες και δεν προσδιορίσουν την ταυτότητά σας. Δεν περιέχουν το όνομα σας, την διεύθυνσή σας, τον αριθμό τηλεφώνου ή την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Ομοίως χρησιμοποιούμε το Google Analytics για να παρακολουθούμε πόσο δημοφιλής είναι η ιστοσελίδα μας και για να καταγράφουμε τις τάσεις των επισκεπτών της στην πάροδο του χρόνου, όπως για παράδειγμα ποιες ιστοσελίδες επισκέπτονται οι χρήστες.
Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο δίνουν την δυνατότητα διαχείρισης των περισσότερων cookies μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, συμπεριλαμβανομένου του πώς να δείτε ποια cookies έχουν τοποθετηθεί στον υπολογιστή σας και πώς να τα διαχειριστείτε και να τα διαγράψετε, επισκεφθείτε την σελίδα www.allaboutcookies.org .
Σε κάθε περίπτωση, κατά την πρώτη επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας σας ζητάμε να μας παράσχετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies, στο βαθμό που δεν είναι απαραίτητα για την στοιχειώδη λειτουργία της ιστοσελίδας μας.


Πληροφορίες που συλλέγουμε με αυτοματοποιημένα μέσα
Όταν επισκέπτεστε αυτή τη σελίδα, συλλέγουμε συγκεκριμένες πληροφορίες με αυτοματοποιημένα μέσα, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως cookies, web server logs και web beacons.
Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε υπηρεσίες web analytics τρίτων στην παρούσα σελίδα και τις εφαρμογές της, που διαχειρίζονται τις υπηρεσίες αυτές χρησιμοποιούν τεχνολογίες, όπως cookies, web server logs και web beacons για να μας βοηθήσουν να αναλύσουμε το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τη σελίδα. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω αυτών των μέσων (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP) γνωστοποιούνται σε αυτούς τους παρόχους υπηρεσιών, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις πληροφορίες για να αξιολογήσουν τη χρήση της ιστοσελίδας.
Κατά την επίσκεψή μας στην ιστοσελίδα μας σας ζητάμε να μας παρέχετε με θετική ενέργεια την συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία αυτή, καθώς και την χρήση των cookies όπως περιγράφονται παραπάνω.


Στοχευμένη διαφήμιση
Ενδέχεται επίσης να αναθέσουμε τις διαφημίσεις μας σε διαφημιστικά δίκτυα τρίτων που συλλέγουν διευθύνσεις IP και άλλες πληροφορίες, μέσω της χρήσης cookies, web server logs και web beacons στους ιστοχώρους μας, σε ηλεκτρονικά ταχυδρομεία και σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων. Αυτές τις πληροφορίες τις χρησιμοποιούν προκειμένου να προβάλουν διαφημίσεις για προϊόντα και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντά σας (συμπεριλαμβανομένων εταιρειών που δεν ελέγχονται από εμάς). Μπορείτε να δείτε αυτές τις διαφημίσεις στις ιστοσελίδες μας και σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτή η διαδικασία μας βοηθά επίσης να διαχειριζόμαστε και να παρακολουθούμε την αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών ενεργειών μας.


Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με αυτοματοποιημένα μέσα
Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσω αυτοματοποιημένων μέσων στην παρούσα σελίδα για να μεταδώσουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο, για έρευνα αγοράς, ανάλυση δεδομένων και σκοπούς διαχείρισης συστημάτων, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν μας έχετε επισκεφτεί στο παρελθόν ή αν είστε νέοι επισκέπτες στη σελίδα, καθώς και για τη συμμόρφωση με νομικές υποχρεώσεις, πολιτικές και διαδικασίες μας, συμπεριλαμβανομένης της συμμόρφωσης με τα σχετικά βιομηχανικά πρότυπα και την επιβολή των Όρων και Προϋποθέσεων μας. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με άλλους τρόπους, για τους οποίους θα παρέχεται ειδική ειδοποίηση κατά τη στιγμή της συλλογής.


Ασφάλεια και εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων
Η Left Media έχει καταβάλει σημαντικές προσπάθειες ώστε να λάβει όλα τα προληπτικά μέτρα για να διατηρήσει την εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και να αποτρέψει τη διαστρέβλωση, τη βλάβη, την καταστροφή τους, αλλά και την προσβασιμότητα τους από μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη. Τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας περιλαμβάνουν τεχνολογία αιχμής. Διατηρούμε επίσης κατάλληλες διοικητικές, τεχνικές και φυσικές δικλείδες που σχεδιάστηκαν για την προστασία των προσωπικών στοιχείων που παρέχετε από τυχαία, παράνομη ή μη εγκεκριμένη καταστροφή, απώλεια, αλλοίωση, πρόσβαση, αποκάλυψη ή χρήση.
Παρόλα αυτά η εταιρεία δεν μπορεί να ελέγξει το ρίσκο που σχετίζεται με την λειτουργία του Διαδικτύου και ως εκ τούτου σας εφιστά την προσοχή στην ύπαρξη δυνητικών κινδύνων σχετικά με την χρήση και λειτουργία του.


Τα δικαιώματά και οι επιλογές σας
Σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία και με τους προβλεπόμενους εκεί περιορισμούς, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα:
● Δικαίωμα ενημέρωσης και πρόσβασης: Έχετε το δικαίωμα να έχετε ενημέρωση και πρόσβαση στα δεδομένα που σας αφορούν.
● Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την διόρθωση ανακριβών δεδομένων σας, τα οποία τηρούνται στα πλαίσια της παρούσας ή τη συμπλήρωση τυχόν ελλιπών δεδομένων σας.
● Δικαίωμα διαγραφής: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την διαγραφή των δεδομένων σας, εφόσον κάτι τέτοιο προβλέπεται με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία.
● Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας, εφόσον κάτι τέτοιο προβλέπεται με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία.
● Δικαίωμα στη φορητότητα: Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε τα δεδομένα που σας αφορούν σε συγκεκριμένη μορφή και να ζητάτε την μεταβίβαση τους σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, εφόσον τούτο προβλέπεται στον νόμο για την εκάστοτε διενεργούμενη επεξεργασία.
● Δικαίωμα εναντίωσης: Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των δεδομένων σας, εντός των περιορισμών που προβλέπονται στην υφιστάμενη νομοθεσία.
Προκειμένου να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας, καθώς και για οποιαδήποτε ενημέρωση ή διευκρίνιση σχετικά με αυτά και τις προϋποθέσεις άσκησής τους, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Left Media στην ηλεκτρονική διεύθυνση stokokkino@stokokkino.gr. Οι εκπρόσωποί μας θα σας παρέχουν κάθε περαιτέρω ενημέρωση και καθοδήγηση για τα βήματα που χρειάζεται να κάνετε.
Περαιτέρω, με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία, έχετε το δικαίωμα, εφόσον κρίνεται παραβιάζεται η νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων σας, να παραπονεθείτε ενώπιον την αρμόδιας Αρχής Προστασίας Δεδομένων (για την Ελλάδα, Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα -ΑΠΔΠΧ, Λεωφ. Κηφισίας 1 – 115 23 – Αθήνα, τηλ. 210 6475600) και να υποβάλλετε σχετική καταγγελία.


Επικοινωνήστε μαζί μας
Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με την παρούσα πολιτική, καθώς και με την ερωτήματα ή αιτήματα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, επικοινωνήστε απευθείας με την Left Media στην ηλεκτρονική διεύθυνση stokokkino@stokokkino.gr ή στο τηλέφωνο 2103217777.